Bent u als recruiter op zoek naar een tool waarmee u de competenties en de geschiktheid van uw kandidaten kunt meten? Een valide persoonlijkheidsanalyse voorzien van profiel database die u een betrouwbare en objectieve kijk geeft op de loopbaanmogelijkheden van de kandidaat? Wilt u graag de competentie profielen van uw tweede ronde kandidaten kunnen bestuderen en beheren, gebruik makende van de beveiligde database? Wellicht is de competentie detector dan het instrument dat u zoekt.

De directe link naar de vragenlijst van de online Competentie Detector is:

http://www.competentieprofiel.net

Na invullen van de vragenlijst (ca. 20 minuten) en versturen van de gegevens, wordt het competentie profiel automatisch aangemaakt en opgeslagen in de beveiligde profiel database. Zowel de kandidaat als de recruiter ontvangen via een automatisch gegenereerd email bericht de directe link naar het competentie profiel. Een voorbeeld van zo´n competentie profiel voorzien van referentiegroep vindt u via onderstaande link.

http://www.personal-potential.com/Nederlands-/competentiedetector/admin/default.php?show=1908&type=1&chk=0ba4439ee9a46d9d9f14c60f88f45f87