Nieuwsbericht Oprichting Vitamine P

www.vitaminepersoneel.nl

Amsterdam, 9 oktober 2009

Amsterdam heeft er gezond bedrijf bij: Vitamine P. Want goed, flexibel en gevarieerd personeel is de beste voeding voor elk bedrijf.

Vitamine P bemiddelt elke werkgever met jong, hoogopgeleid en multicultureel talent

en speelt in op huidige problemen van economische recessie, werkloosheid en discriminatie. Vitamine P maakt geen onderscheid in huidskleur, maar wel in ambitie en bekwaamheid. Daarom hanteren wij strenge selectiecriteria voor onze kandidaten en bieden wij additionele trainingstrajecten en workshops waar nodig om aan specifieke wensen van de klant te doen.

Na jarenlange ervaring als specialisten in de multiculturele sector merkten de twee oprichters van KapaCity, een marketing –en communicatiebureau, dat bedrijven de laatste jaren steeds meer open komen te staan voor diversiteit op de werkvloer en de voordelen die daarbij komen kijken.

Het oprichten van een nieuw bedrijf dat deze vooruitstrevende organisaties een handje helpt bij het maken van deze vertaalslag is dan ook een logische stap voor de twee Amsterdamse ondernemers. Voortaan kunnen zowel overheden als commerciële bedrijven bij ons terecht voor kwalitatief personeel en een portie Vitamine P.