TestGroup Consulting is een uitgever van online assessment instrumenten en psychologische testen. De organisatie heeft zich gespecialiseerd in het toepassen van de laatste online technieken en wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van online assesments. Met de introductie van de eerste volledig interactieve online persoonlijkheidstest (de Bridge Personality) en de interactieve online capaciteitentest (de Bridge Ability Online), neemt Testgroup Consulting een innovatieve rol in binnen het werkveld van psychometrisch testen.

Het E-assessment van TestGroup Consulting is een online assessment dat capaciteiten, persoonlijkheid en competenties meet. Belangrijkste voordeel is de wetenschappelijke onderbouwing en de betrouwbaarheid. Daarnaast zijn de risico’s van testen via het internet tot een minimum gereduceerd.

TestGroup Consulting is een organisatie met een vernieuwende blik op de toepassing van psychometrie en assessmenttechnieken binnen HRM. TestGroup Consulting biedt professionele ondersteuning bij het ontwikkelen en selecteren van mensen in organisaties. Onze hoogwaardige Bridge assessment instrumenten zijn het fundament van onze diensten.

Voor meer informatie zie www.testgroup.eu