De meest flexibele bijbaan die je maar kan bedenken. Als je parttime werkt of studeert en je wilt wat extra verdienen. Dan hebben wij misschien wel de juiste bijbaan voor jou.

Je kunt “AK CATLITTER” AK Kattenbakvulling promoten en verkopen als je 16 jaar of ouder bent. Er is geen maximum leeftijd voor het promoten en verkopen . Dus senioren en gepensioneerden zijn natuurlijk ook van harte welkom.

“AK CATLITTER” AK Kattenbakvulling promoten en verkopen is uitstekend te combineren met andere activiteiten. Je werkt zelfstandig en op freelance basis.

Voor de promotie en de verkoop van “AK CATLITTER” AK Kattenbakkorrels aan de kattenbezitters en de geinteresseerden, zijn wij in Noord-Holland op zoek naar studenten, moeders met school gaande kinderen, huisvrouwen, post of folders bezorg(st)er, senioren, gepensioneerden, ….iedereen die wilt wat extra centjes verdienen.

Werktijden : Geen vaste dagen en geen vaste tijden, Je bepaald zelf waar en wanneer je wilt “AK CATLITTER” AK Kattenbakvulling promoten en verkopen, het kan overal en op elk moment van de dag, zelfs wanneer je de kinderen weg moet brengen of op moet halen op het schoolplein.

Wat ga je verdienen?: Je inkomen hangt volledig af van jou inzet en tijd. Dus je bepaald zelf je inkomen.

Je krijg per verkocht product een afgesproken percentage of vaste bedraag van de verkoopprijs.

Geïnteresseerd? Mail je gegevens naar ons en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.